Få råd til de uforudsete udgifter med et online lån

19 januar 2020
Astrid Pedersen
Få råd til de uforudsete udgifter med et online lån

Er din økonomi nede i en bølgedal – og har den akut brug for et boost? Oplever du, at pengene på din konto ikke rækker til at dække en uforudset udgift, for eksempel en knust rude i huset eller en bil, som er brudt sammen? Står du og skal bruge et vist beløb her og nu, og har du derfor ikke tid til at aftale møde i banken og vente mange dage på at få godkendt din ansøgning om et lån? Så er et online forbrugslån måske noget for dig.

Er det ikke forbundet med stor risiko at optage et online lån?

Et online lån er ikke mere risikabelt end en hvert anden type forbrugs lån. Når du låner penge gennem en låneudbyder, som er godkendt af Finanstilsynet, kan du være sikker på, at pågældende bank eller penge institut overholder samtlige regler udstykket af denne instans. Dette betyder blandt andet, at samtlige udgifter i forbindelse med dit lån skal være klare og tydelige.

Ved optagelsen af lånet er der således standarder med hensyn til transparens, som sætter dig i stand til på forhånd at danne dig et overblik over såvel hovedstolens som afdragenes størrelse. Således kan du tilrettelægge frekvensen af afdrag samt de beløb, der skal afdrages, så de passer ind i familiens budget. På den måde er du sikker på altid at have dækning for disse afdrag. Og så slipper du for ubehagelige overraskelser i form af mora renter og straf gebyrer, som løber på hvis du ikke opretholder din del af låne aftalen og betaler dine afdrag til tiden.

Hvorfor låne penge hos Ikano Bank?

Ikano Bank er et penge institut, som er godkendt som låneudbyder af Finanstilsynet. Dette er din sikkerhed for 100% gennemsigtighed, når du optager dit lån. Du kan læse mere, og indsende låne ansøgning, på https://ikanobank.dk/laan/