Trykimprægnerede brædder er de helt rette til dit hegn

02 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Er du på jagt efter brædder til dit hegn, kan det være, at du er lidt i tvivl om, hvilken form for brædder du skal vælge. Når du har læst denne artikel, vil du dog ikke være i tvivl længere. Der er nemlig kun en form for brædder, der vil være den rette til dit hegn, og det er trykimprægnerede brædder. De er behandlet, så de kan klare vind og vejr, og så de ikke rådner eller går i opløsning, selvom de er i kontakt med jorden i mange år fremover. Du vil altså få et meget solidt hegn. 

Et godt sted for dig at købe trykimprægnerede hegnsbrædder er lavpristrae.dk. Det er et online byggemarked, hvor du kan finde alle former for træ. Derudover kan du også finde en række andre former for byggematerialer. Det er derfor et oplagt sted for dig at tjekke, når du skal i gang med et nyt projekt. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du kan købe alle materialerne hos dem. 

Hvor lange hegnsbrædder skal jeg købe? 

Hvis du ikke tidligere har købt hegnsbrædder, er det naturligt, at du er i tvivl om, hvor lange hegnsbrædder du egentlig skal købe. For kan du bare købe dem i den længde, som du gerne vil have til dit hegn? Nej, det kan du ikke. Det bedste er, at du køber dem længere, end du skal bruge dem. Du skal nemlig regne med, at du skal renskære brædderne, inden du sætter dem. Du skal derfor regne med, at de skal være i hvert fald 5 og gerne 10 cm længere, end dit hegn skal være højt. 

Derudover skal du også tænke over, hvor bredde brædderne skal være. Det er jo det, der kommer til at have betydning for tykkelsen på dit hegn. Er det et hegn ud mod vejen, er det rart, at det er lidt tykkere, end hvis det bare er en opdeling af din have.