Tandlæge til akut hjælp over hele Sjælland

05 August 2019
Anders Lundtang Hansen
Tandlæge til akut hjælp over hele Sjælland

Forestil dig lige oplevelsen, at du vågner tidligt på morgenen og har ondt i tænderne, måske lidt i tandkødet, hvor det begyndte aftenen forinden.

Du tænkte måske, det ville slutte dagen efter, og det bare skulle sove væk, men nu er det så intenst, at du ikke tror, du kan gennemføre en arbejdsdag, fordi du ikke kan fokusere på andet, end at det gør virkelig ondt i tænderne.

Du kan ikke se noget i spejlet, men når du forsøger at spise lidt, så gør det endnu mere ondt, og du synes også, at du kan smage en bismag af blod, når du synker maden.

En tandlæge er du jo ikke ligefrem, men du kan godt regne ud, at noget er ruskragende galt, og der skal gøres noget hurtigst muligt specielt fordi, du er bange for, hvad det ikke kan udvikle sig til, hvis du ikke får gjort noget ved det, og det bliver værre.

Men du ved også godt, at du bor i en flække langt ude på landet på Sjælland, så det med at finde en tandlæge, der har tid akut og ikke er for langt væk, måske ikke har de bedste udsigter.

Dog skal du ikke fortvivle, for til undsætning kommer Tandlægerne PLUS1.

De ved nemlig godt, at ikke alle tandlægebesøg er af den art, hvor man langt forud har bestilt tid og ønsket, man kunne komme til hos ens tandlæge for lige at få tjekket op på, hvordan det står til med ens tænder.

Nogle gange kommer tandsmerter jo pludseligt, og de sker ofte, når det er mest ubelejligt, og det skal der ordnes noget ved hurtigst muligt.

Derfor er Tandlægerne PLUS1 da også godt geografisk fordelt på Sjælland, så du altid kan være ret så sikker på at komme til akut, når uheldet eller problemet er ude.