Sådan holder du din Opel

18 januar 2022
Steffen Pedersen

editorial

Selvom de fleste biler anbefales de samme ting, så er der dog nogle ting, som ikke er helt ens, alt afhængigt af hvilket bilmærke man har valgt at købe. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan du skal vedligeholde din Opel, så den holder sin værdi, og så den er sikker at køre i hele året rundt.

Tag den til service efter 15.000 kilometer

Det anbefales, at man servicerer sin Opel ved hver 15.000 kilometer kørt i den. Det anbefales, for at man hele tiden er sikker på, at olien er god at køre med, at bremserne er sikre, og at der ikke er skavanker, som er på vej frem. Ved at tage bilen til Opel service, så får man tjekket alle disse ting, og kan derfor køre rundt med et smil på læben over, at man vedligeholder sin bil, så den både er sikker og så bilens værdi bibeholdes.

image

Vask den om vinteren

Der er mange som ikke vasker deres biler om vinteren, fordi de tænker, at den bare bliver beskidt igen. Men om vinteren er det faktisk vigtigt at vaske bilen oftere end om sommeren. Dette skyldes, at der om vinteren mange steder spredes salt ud, salt som kan være med til at fremtvinge rust, fordi det kan ætse i metallet. Derfor anbefales det, at man vasker sin bil ofte, så man får salten af, og så det ikke får lov til at ødelægge metallet til en sådan grad, at der kommer begyndende rust.

Sund fornuft

Sidst men ikke mindst, så anbefaler vi sund fornuft. Sund fornuft i den forstand, at hvis der kommer mislyde eller andet fra bilen, så skal man tage den forbi et Opel autoriseret værksted, hvor de kan hjælpe med at finde til bunds i lydene, og derved sikre, at din bil ikke fejler noget når den kører derfra igen.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/