Hyr en vicevært og undgå forfald i din ejendom

21 September 2020
Astrid Pedersen

Er du ansvarlig for den drift og administration af en boligforening – for eksempel en andels, ejer eller lejebolig forening med mange beboere? Så er det en god idé at alliere dig med en dygtig vicevært fra et kompetent ejendomsservice firma.

Hvad kan jeg opnå ved at hyre en vicevært?

Måske mener du ikke at foreningens størrelse eller ejendommens forfatning retfærdiggør ansættelse af en vicevært. Trappevask klarer beboerne selv på skift, og der er lavet aftaler om hvem der skal skovle sne fra de fælles arealer og på fortovet foran bygningen når det bliver vinter. Ved de arbejdsweekender, som afholdes med jævne mellemrum, bliver der ryddet op i kælderen og på loftet. Og de enkelte beboere sørger selv for at køre på genbrugsstationen med deres storskrald.

Denne model kan virke tiltalende i forhold til økonomiske besparelser – men den slår bare ofte fejl. Springes trappevasken over et par gange i streg vil opgangen hurtigt blive snusket og beskidt at se på. Er der ingen der tager initiativ til at skifte et lysstofrør over et indgangsparti eller i cykelkælderen vil der hurtigt opstå utryghed.

Det er almindelig kendt at når forfaldet på en bygning først sætter ind bliver det blot værre. Og derfor vil du hurtigt opdage at en vicevært er en fornuftig investering.

Hvilke opgaver har en vicevært?

Med en vicevært vil du nemlig kunne sove trygt om natten i sikker forvisning om at ejendommens daglige drift og vedligeholdelse er i de mest professionelle hænder. Din vicevært vil sørge for at der altid er pænt og præsentabelt inde såvel som ude. Viceværten vil forestå trappevask og polering af opgangens vinduer lige som han vil varetage pleje af de udendørs arealer – for eksempel klipning af hæk og fejning af gård.

Kontakt Dahlin Ejendomsservice ApS for et tilbud på vicevært service via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk