Få dit flotte gulv igen med LIP 210

29 August 2022
admin

editorial

Betongulve er et populært gulv af mange årsager. Beton er et holdbart og langtidsholdbart materiale, det er let at vedligeholde, og det er overkommeligt. betongulve har også en række fordele, der gør det til et attraktivt valg for boligejere.

Beton er et ugiftigt og miljøvenligt materiale, det er modstandsdygtigt over for fugt og skimmel, og det kræver ikke nogen særlig pleje eller vedligeholdelse.

Hvad gør jeg, når mit betongulv er trist og kedeligt at se på?

En af de mest almindelige klager over betongulve er, at de kan være matte og triste at se på. Det skyldes ofte, at betonen ikke er blevet forseglet eller farvet ordentligt, eller at der er blevet brugt den forkerte type forsegling.

image

Giv betongulvet en chance mere med flydespartel og maling

Hvis du har et trist og kedeligt betongulv, er der et par ting, du kan gøre for at forbedre dets udseende. For det første skal du sørge for, at gulvet er rent og fri for snavs, støv og affald.

Derefter skal du påføre et nyt lag forsegling. Du kan for eksempel påføre epoxy maling – et populært valg, hvis det gamle betongulv skal have nyt liv.

Inden du gør dette, bør du sørge for at eventuelle revner og skrammer i gulvet er udjævnet. Du kan opnå et flot og ensartet resultat ved hjælp af en hurtigt tørrende gulvspartel som for eksempel LIP 210, som fås i 20 kilos sække og er nem selv at blande og påføre gulvet

Hvis du ønsker at give dit betongulv lidt farve, kan du gøre det ved at male det. Dette er et populært valg til indendørs gulve, da det kan lyse ethvert rum op. Til dette formål kan du som nævnt vælge epoxy maling, som fås i rigtig mange forskellige farver. Klik ind og se det store udvalg i shoppen på bbbetongulv.dk.