Tre former for lækkert tilbehør med fløde

03 January 2019
Emilie Ann Jacobsen
Tre former for lækkert tilbehør med fløde

Når du skal tilberede mad, handler det selvfølgelig ikke kun om, hvilken form for kød du skal vælge. Det handler i høj grad også om, hvilken form for tilbehør der er til. Det er med til at fuldende retten og gøre den til en god oplevelse. 

En af de former for tilbehør, der passer til stort set alle former for kød, er dem med fløde. Den søde fløde passer perfekt til både kød, fisk og grøntsager, hvilket giver en virkelig god finish. 

Her i artiklen kan du finde inspiration til tre forskellige former for tilbehør med fløde. Du kan finde opskrifterne på det hele på dk-kogebogen.dk, hvor vi har hentet inspiration. 

1. Flødekartofler

En klassisk form for tilbehør med fløde er selvfølgelig flødekartofler. Det er en lækker form for tilbehør, der passer til langt de fleste former for mad. Det er en ret, der bliver anset for at være lidt retro, ikke desto mindre holder den dog stadig. Det er derfor virkelig en god ide for dig at overveje at lave den, hvis du gerne vil have en lækker, men også nem form for tilbehør. 

2. Flødestuvet spinat

En anden lækker og også meget klassisk tilbehør er flødestuvet spinat. Det er virkelig nemt at skabe og er super lækkert at spise. Spinaten er sund, og den søde fløde kan være det, der gør, at du kan få dine børn til at spise det. Du kan bruge spinaten som tilbehør til en lang række forskellige retter. Den er særligt god til fisk. 

3. Flødestuvet champignon

En lidt mere utraditionel form for tilbehør med fløde er flødestuvet champignon. Det er en superlækker form for tilbehør, som du både kan bruge som en topping på for eksempel pasta, men du kan også bruge den som tilbehør til kød. Dermed er den meget alsidig.