Lad fagfolk hjælpe dig med opsætning af robotplæneklipper

25 februar 2021
Astrid Pedersen

Skal plænen stå flot her til sommer? Så kommer det til at kræve timevis af hårdt arbejde hver eneste uge. Græsset i den gennemsnitlige græsplæne kan blive utroligt langt i løbet af sommeren hvor de mange lyse timer og den blide sommer regn giver ideelle vækst betingelser til de hurtigt voksende strå.

Det er ikke usædvanligt at du blive nødt til at trække din plæneklipper af stald nærmest hver anden dag hvis græsset skal trimmes ordentligt og plænen skal stå snorlige. Og hvis du forsømmer græsslåningen vil din plæne lynhurtigt blive rodet og uregerlig.

Køb en robotplæneklipper og slip for den kedelige græsslåningstjans

Hvis du i stedet foretrækker at slappe af i solen eller måske bruge din tid i haven på mere interessante projekter kan du i stedet vælge at skifte den gamle plæneklipper ud med en moderne robotplæneklipper. En robotplæneklipper har den store fordel at du med en sådan ikke selv behøver at løfte en finger i forbindelse med græsslåning.

Din robotplæneklipper kan sågar ordne plænen mens du ikke er hjemme. Du kan nemlig ved hjælp af en smart app, som installeres på smartphone eller tablet, fjernstyre din robotplæneklipper og sætte den i sving mens du selv er ude af huset. Så kan du komme hjem til en flot trimmet plæne og en robotplæneklipper som for længst er kørt til sin ladestation.

Få hjælp til korrekt opsætning af robotplæneklipper

Hvis du således er i markedet efter en robotplæneklipper bør du være opmærksom på at der er et lille stykke forberende arbejde som skal udføres før du kan sende den i marken. Du skal først og fremmest have nedgravet kanttråd til robotplæneklipper langs kanten af din plæne.

Til denne opgave kan du med fordel opsøge hjælpe hos det danske servicefirma Kabelnedlægning.dk som har mange års erfaring med nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper. Læs mere på https://kabelnedlaegning.dk/opsaetning-af-robotplaeneklipper/