Hvorfor bruge penge på logo design?

17 May 2020
Astrid Pedersen

Måske tænker du, at logo design er en nice to have for din virksomhed – og ikke en need to have. Mange virksomheds ejere anser logo og anden grafik som unødvendig pynt, og i bedste fald flødeskum på lagkagen. Men her er det vigtigt, at du tænker dig om en ekstra gang.

Et logo er et af de vigtigste redskaber i forhold til dannelsen af firmaets visuelle identitet. Dette er essentielt i forhold til branding af virksomheden.

Branding er ikke kun noget for smarte bureauer og verdens omspændende koncerner. Branding vedrører også din virksomhed selv om du måske blot er dig selv og eventuelt et par ansatte. God branding og markedsføring kan betyde enorme forskelle på kunde tilstrømningen, og dermed på bundlinjen. Og her er logoet vigtigt i forhold til profilering.

Det rette logo kan få din virksomhed til at brænde sig fast i potentielle kunders bevidsthed. På den måde kan du få et kæmpe forspring i forhold til dine konkurrenter, som måske ikke er nær så skarpe når det kommer til markedsføring.

Vælg det rette logo design fra begyndelsen

Med det rette logo har du et særdeles virkningsfuldt værktøj når det handler om at skabe awareness omkring din virksomheds produkter og ydelser. Dit logo bliver synonymt med din virksomheds DNA – tænk blot på Apple, McDonalds og Mercedes.

Derfor er det vigtigt at du ikke overlader logo design til tilfældighederne, eller til de rene amatører. Du bør vælge en professionel og faglært grafiker eller grafisk designer til at fremstille dit firma logo. Således kan du være sikker på at få et tilfredsstillende resultat fra begyndelsen – et logo, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Du kan altid få et stærkt tilbud på professionelt og billigt logo design hos Logoshop – klik ind og læs mere på logoshop.dk