Find det bedste lån med hjælp fra Bankly

04 oktober 2021
Lotte Hindsberg

I dag har man mange flere muligheder for at finde et godt og billigt lån end tidligere. Det skyldes, at det i dag både er muligt at låne i en traditionel fysisk bank og i en af de mange online banker, som i dag findes på internettet. De mange muligheder, kan på en gang virke uoverkommeligt og åbne op for at finde et godt og billigt lån.

For at finde det bedste lån, kan du benytte dig af Bankly, en sammenligningsside, hvor du ved at sende en låneansøgning afsted, ansøger flere banker på en gang. Efterfølgende kan du så kigge de forskellige tilbud igennem og finde det af tilbudene som er bedst.

Indtast få oplysninger

En af de store fordele ved et online lån er at det er hurtigt og nemt at ansøge og det er med sammenligningssiderne blevet endnu nemmere. Modsat en traditionel bank, er der som udgangspunkt ikke noget krav om sikkerhed og du skal kun indtaste få oplysninger om dig selv for at kunne ansøge. Har du planer om at låne et større beløb, kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt og derfor kan betale dine afdrag.

Du skal være i besiddelse af et NemId og have en aktiv mailadresse. Det første skal du bruge for at underskrive det lånetilbud som du har valgt. Det sidste skal du bruge for at kunne få tilbud tilsendt. Af andre krav er at du skal have en dansk folkeregisteradresse. Du skal selvfølgelig også være myndig og over 18 år. Flere banker har et krav at du skal være ældre for at kunne låne. 

Nogle banker har det krav at du heller ikke må stå i RKI som dårlig betaler, men nogle banker accepterer stadig ansøgninger. Her skal du dog være klar over, at her er kravene markant anderledes hårde.