Find de bedste biler til salg online

11 October 2019
Astrid Pedersen

editorial

Som potentiel bilkøber er du sikkert på udkig efter den helt perfekte bil. Uanset om du er førstegangs køber, eller om du er på udkig efter at udvide familiens vognpark, bør du overveje, om det er umagen værd at købe en spritny bil godt nok er det svært fristende at investere i en helt ny bil, frisk fra forhandleren. Reklamerne lokker med glittede brochurer, som fortæller alt om den nye models fortræffeligheder og fordele samt spots på tv og internet, hvor det lækre køretøj præsenteres fra alle sine bedste og mest flatterende vinkler.

Men i Danmark er det desværre meget dyrt at købe en helt ny bil. Staten lægger skatter og afgifter på nye biler, således at prisen bliver pumpet kunstigt i vejret. Helt op imod 180 procent kan man regne med at skulle betale i overpris for en ny bil. Og så rasler værdien hurtigt ned. En ny bil kan risikere at tabe op imod halvdelen af sin nyværdi inden for de første tre år.

Køb brugt – og få mere for pengene

Dette betyder at du – såfremt du vælger at investere i en fabriksny bil – for det første med stor sandsynlighed er nødt til at gældsætte dig for at får råd til bilen, og for det andet aldrig vil kunne få pengene ind igen, skulle du vælge at sælge bilen. Samtidig kan du dog drage fordel af dette faktum, idet du kan vælge at købe en brugt bil af nyere dato. Når du køber en brugt bil, kan du udnytte værditabet, og samtidig få en god og pålidelig bil, som kan holde til at gøre mange kilometer over de næste mange år.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få et overblik over de mange bruge biler på markedet, kan du med fordel besøge Biltorvet. Se de mange brugte biler til salg på biltorvet.dk