Få hjælp til forholdet gennem parterapi i Hellerup

De fleste af os har prøvet at sige farvel til en partner og gå hvert til sit. Der er på sin vis ikke noget forgjort i at skilles hvis man ikke længere føler at man har noget tilfælles. Men det er ærgerligt at se et ellers kærligt forhold gå i stykker når det kunne have være reddet gennem terapi. Især hvis der faktisk er noget at bygge videre på – eller hvis der er børn inde i billedet.

Hvornår har man brug for parterapi?

Rigtig mange parforhold kunne redde hvis parterne sørgede for at få terapi i tide. De fleste problemer i parforholdet opstår som følge af dårlig kommunikation i den ene eller den anden form. Og netop kommunikation er som oftest centrum for terapi.

Hvis man som en del af et kæreste forhold eller et ægteskab lider under følelsen af ikke at føle sig hørt, eller hvis man føler at man konstant bliver hakket på eller skældt ud, kan det slide utroligt meget på kærligheden. Man mister overskud og får drænet sin energi af at være udsat for denne psykiske og mentale belastning hver eneste dag.

Her er det vigtigt at få rettet op på kommunikationen således at balancen kan genskabes. Og det er her den dygtige parterapeut kommer ind i billedet.

Hvordan kan en parterapeut hjælpe mit forhold?

Når I vælger at gå i parterapi for at få hjælp til at løse de problemer der er opstået i jeres forhold har I allerede taget et stort skridt i den rigtige retning. Så har i nemlig bevist over for jer selv at I begge er villige til at overkomme problemerne og bygge videre på forholdet. Og det har stor betydning for forløbet hos parterapeuten.

Hvis du ønsker at vide mere om hvorledes en parterapeut arbejde, og hvordan parterapi kan gavne jeres forhold, kan du klikke ind på camillaw.dk