Er ølbrygning drømmen? Spring ud i det!

04 December 2019
admin

editorial

Har du altid drømt om at brygge øl, men har ikke lige stedet til at dyrke malt. Måske har du også lidt svært ved at designe dine egne maskiner til formålet? Så er der hjælp at hente nu.

Til gør-det-selv-folkene

Det skønne ved at brygge øl selv er, at man har det i hænderne. Mangler du dine egne råvarer? Mangler du dit eget brygudstyr? Mangler du udstyr til gæring? Mangler du flaskning? Jamen, så er det simpelthen bare med at komme ud og finde det! Når alt udstyret er på plads, kan du komme i gang med at brygge dit eget øl!

En øl er ikke bare en øl

Der er påskeøl, der findes juleøl, der er øl til fest og endda gravøl. Øl er til alle begivenheder og også de allerfleste folk kan lide øl. Det handler bare om at lave lige præcis den øl, der passer til dig eller dine venner. Bryg din egen øl nu.

Hvad med rengøring?

Ølbrygning kan måske lyde som noget, der sviner. Det gør det nok også, men ikke desto mindre er det ikke værre, end at der findes smarte løsninger. Det gør rengøringen lidt mindre kedelig. På markedet er der blandt andet børster, flaskepulere, flaskedesinfektionsværktøj og meget mere. På den måde kan du koncentrere dig om det, der er sjovt: brygning af din helt personlige øl.

Ølbrygning er lig gæring

Når man skal starte ølbrygning er gæringsprocessen altafgørende. Derfor kan man lige så godt starte med noget ordentligt udstyr. Gærtanke findes i mange varianter.

Ølbrygning – hvordan skal det smage?

Skal der være en snert af karamel? Af ingefær? Skal øllen være bitter, mørk eller lys? Der er mange valgmuligheder og lige så mangle slags humlepellets og malte! Så det er bare med at prøve dig frem, smage og finde frem til den lækreste af slagsen.