Døre på mål af god kvalitet

29 april 2021
Camilla Skøtt

Når du skal skifte dørene i dit hjem – hvad enten det er hoveddøren eller de indvendige døre – så er det vigtigt, at du vælger en løsning af høj kvalitet, så de kan holde i mange år frem. Det betaler sig på den lange bane.

Når hjemmet skal sættes i stand, er det fristende at vælge den billigste løsning, man kan finde, fordi det aldrig er rigtig sjovt at bruge penge på istandsættelse. Men den billigste løsning er ikke altid den bedste, og når det kommer til døre, er det godt givet ud at give lidt ekstra for den gode kvalitet. 

Er der tale om en hoveddør, er kvaliteten essentiel, fordi den ikke kun skal byde velkommen til dine gæster og holde uvedkommende væk. Den skal også holde kulden ude og varmen inde. Handler det derimod om indvendige døre, får du med kvaliteten følge af en god lydisolering, og det er guld værd, hvis du bor sammen med din familie. På den måde kan I nemlig hver især lukke døren til jeres respektive rum og få lidt ro, når I trænger.

Bestil døre på mål

Hvis dine døråbninger ikke har standardmål, kan du blandt andet hos Klar Vinduer bestille døre på mål, så du kan få dem tilpasset dine behov. Det kan umiddelbart lyde som en dyr løsning, men faktisk byder den digitale butik på skarpe priser og et stort udvalg. Hele 96 forskellige dørtyper får du at vælge imellem, og de er alle designet med udgangspunkt i stolte danske traditioner.

Har du helt særlige ønsker til både mål, materialer og udseende, kan du også få skræddersyet en dør. Det er ofte i forbindelse med hoveddøre, at det er aktuelt, men det kan også være, at du har en bolig med en helt speciel indretning, der kræver nogle helt særlige døre – og så er det rart, at du kan vælge nøjagtig, hvordan de skal se ud.