Derfor er det en god idé med en dørstopper

Så sidder du der og passer sig selv på hjemmekontoret; du har sat noget afdæmpet musik på, og du er godt inde i et flow med en opgave.

Langt om længe er der udsigt til ingen forstyrrelser fra hverken mail, mennesker, opvask, postbud og andet, der kan ødelægge den oplevelse.

Du har endda forberedt dig godt ved at brygge noget kaffe, have nogle sunde snacks ved din side og generelt gøre det behageligt for dig selv, når du skal arbejde de næste par timer.

Som et led i at gøre det behageligt, har du også åbnet et par døre og nogle vinduer, for det er en varm dag, og du vil gerne have noget frisk luft ind i hjemmet og lokalet generelt, end at du behøver sætte en blæser på med kunstig luft og bruge strøm på den måde.

Men så sker det: “SLAM!” Døren bag dig hamrer i med et øredøvende brag, og du er ved at kaste dig ned under skrivebordet og tage hjelm på samt finde geværet frem, for med sådan en larm må tyskerne da være trådt over grænsen for at invadere os igen.

Årsagen viser sig at være gennemtrækket, der har smækket døren i. Den har fået et hårdt slag, du blev forstyrret i dit flow, og nu skal du starte forfra – og du har en skade på din dør.

Men luften vil du stadig gerne have, men at sætte en stol for døren eller lignende er for bøvlet, og du har ikke noget mindre tung, der kan holde døren åben.

Det er her, du skal bruge en dørstopper, for selv sådan en let en af plastik kan holde en stor dør åben uden problemer.

Og har du valgt de rette af slagsen, så skal du heller ikke bekymre dig for, at de kan komme til at lave ridser i gulvet, hvis de skulle blive skubbet lidt til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *