Brug sexlegetøj til at fordrive tiden med

12 December 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Prøv lige at tænk, hvor meget spildtid vi mennesker egentlig oplever i løbet af en dag?

Man skal vente på alt fra bussen, en opdatering, et fly, et færdigt møde og meget mere. 

Godt nok er vi blevet udstyret med udstyr til at underholde os selv imens i form af en smartphone, og de steder, hvor man ved, at der kommer til at være en del ophold, der sørger man ofte for at have noget, man kan tage sig til såsom at læse.

Når man så lægger alle disse uønskede stunder sammen over en måned eller bare et år, så er det egentlig meget tid, der går med ingenting!

Det er egentlig påfaldende, når man tænker på, at den mest anvendte undskyldning for ikke at få gjort noget i vores moderne samfund, er, at man ikke har tid.

Faktisk er der jo tid nok, men fordelingen af tiden er bare skævvredet, og andre gange bliver man nødt til at vente på andre, så der er simpelthen ikke noget at gøre i den situation end at vente.

Men du kan jo udnytte den ventetid på at være kærlighed mod dig selv, og der tænker vi ikke bare, at du skal tænke positive tanker, nyde nuet, se dig omkring og smile  – du skal da gå hele vejen og lege med noget sex legetøj.

Det er dog klart, at du ikke bare kan hive det frem, som det lige passer dig, mens der er andre mennesker, men ofte er der mulighed for lige at gå hen et andet sted.

Dette kan være på toilettet, i et afsides lokale, holde ind til siden eller noget helt andet, og nogle gange kan man dog også bruge det, mens der er andre, men husk på, at den slags kan være ulovligt.

Men som de siger: det er kun forkert, hvis det bliver opdaget.