Boller i karry – et hit hos hele familien

01 July 2018
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af dem, som sætter pris på lækker og velsmagende, hjemmelavet aftensmad – men som samtidig ikke gider bruge timer på at tilberede den? Så er du ikke alene. Især småbørnsfamilier er hårdt pressede på dette område, og kommer ofte – forståeligt nok – til at ty til de nemme løsninger, for eksempel færdigretter fra supermarkedets frysedisk, eller fast food (for eksempel pizza eller burger).

Boller i karry – aftensmad, som er nem og velsmagende

Hvor der absolut ikke er noget forgjort i at nyde en burger eller en pizza foran fjernsynet i ny og næ, er det dog ikke noget som bør danne præcedens i hverdagen. Især ikke, hvis man ønsker at opdrage sine børn til, at hjemmelavet mad er det bedste, både hvad angår smag og økonomi. Hvis du som forælder gerne vil tilberede sund, nærende og velsmagende mad til din familie på hverdagsaftener, kan du med fordel vælge gammeldags boller i karry. Her har vi at gøre med en ret, som hverken er særligt tidkrævende eller dyr i ingredienser. Og da boller i karry tilmed er vældig nemt at fremstille, kan de større børn faktisk sagtens deltage i madlavningen, når der står boller i karry på menuen.

Boller i karry kan fryses og gemmes

Hvis du vil være forudseende i forhold til særligt travle dage, kan du med fordel tilberede en stor portion boller i karry. Den danske variant af gammeldags boller i karry bliver ikke dårlig af at blive gemt – snarere tværtimod. Du kan sagtens opbevare boller i karry i køleskabet i flere dage – husk dog tætsluttende låg, for lugtens skyld. Og du kan fryse boller i karry i flere måneder. Retten vil være mindst lige så lækker og velsmagende, når du varmer den op igen, som da du lavede den.

Find opskriften på gammeldags boller i karry på dk-kogebogen.dk