Billig og grøn opvarmning af hjemmet med en varmepumpe

07 June 2022
Astrid Pedersen
image

editorial

Er du ked af dit pengeslugende fyr og din høje varmeregning? Så bør du overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Hvad er fordelen ved at skifte fyret ud med en varmepumpe?

Der er rigtig mange fordele ved at skrotte det slidte fyr til fordel for en moderne luft/vand varmepumpe. Først og fremmest vil du med en varmepumpe kunne spare store summer på opvarmning af din bolig. En varmepumpe luft til vand er nemlig mange gange mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end et gammelt udtjent olie, pille eller gas fyr.

Varmepumpe

Dette kan betyde en nedskæring af dine årlige omkostninger i forbindelse med opvarmning af familiens hus på op til halvfjerds procent. Din varmepumpe vil altså have tjent sig selv hjem i løbet af ganske få år. Og da du kan opnå offentligt energi tilskud til montering og installation af varmepumpe, vil det gå rigtig stærkt med at få din investering ind igen.

Der ud over vil du og din familie med denne opvarmnings løsning kunne pudse klima glorien ekstra og særligt meget. På grund af den høje energi effektivitet vil en varmepumpe nemlig være temmelig meget mere skånsom over for klimaet end et gammelt fyr.

Det betyder at du nedbringer husstandens samlede CO2 aftryk ganske betragteligt når du skifter fyret ud med en luft/vand varmepumpe. Du glæder altså både dig selv og de fremtidige generationer ved at anskaffe en varmepumpe.

Få den rette hjælp til valg af varmepumpe

Hvis du har besluttet dig for at sige farvel til fyret og goddag til en energi effektiv varmepumpe, bør du se dig godt for. Det gælder om at vælge en varmepumpe som kapacitetsmæssigt matcher din bolig og husstandens behov for opvarmet brugsvand og cirkulationsvand. Klik ind og få rådgivning til valg af varmepumpe på Amalo.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/