BH-købsguide: Sådan finder du den perfekte pasform

12 December 2022
Anders Hansen

editorial

Alle kvinder har brug for en BH, men det kan være svært at finde den perfekte pasform. Hvad er en BH? Hvilken størrelse skal man have? Er der forskel på BH’erne fra mærke til mærke? Vi giver dig dig her et overblik over, hvordan du finder din nye favorit-BH!

En bh er et grundlæggende undertøj, der støtter brysterne og findes i mange forskellige former og størrelser. Den rigtige størrelse er afgørende for komfort og støtte, så det er vigtigt at tage sig tid til at måle ordentligt, inden du køber en bh. Noter din båndstørrelse (omkredsen omkring din brystkasse) samt din skålstørrelse (forskellen mellem dit brystmål og båndstørrelsen).

Din bh skal sidde stramt, men behageligt på den løstsiddende krog, når du køber den første gang; efterhånden som elastikkerne nedbrydes med tiden, kan du justere den, så den sidder strammere.

love lingeri

Forskellige typer af BH’er

Når du har fundet ud af, hvilken størrelse der passer bedst til dig, findes der flere forskellige typer bh’er. Balconette-bh’er giver god dækning, mens push-up bh’er er designet til at skabe en kavalergang og løfte barmen. Sports-bh’er giver ekstra støtte under fysisk aktivitet, og bh’er med fuld skål giver maksimal dækning. Hvis du ønsker en bh til hverdag, skal du kigge efter en bh med blød skål eller en t-shirt-bh i din størrelse.

Men hvad kan du have på udenpå en bh? Du kan vælge mellem forskellige typer af camisoler, underkjoler, tanks, bodysuits og andet lingeri, som du kan lægge over din bh for at opnå mere beskedenhed eller varme. Sørg for at vælge noget, der sidder behageligt og ikke kan ses gennem noget overtøj.

Med denne guide til, hvordan du finder den perfekte pasform, er du klar til at tage ud og shoppe din nye yndlings-bh!

For resten, så er der nogle virkelig fantastiske og flotte BH’er at finde på Love-Lingeri.