Giv dit badeværelse et nyt look på budget

05 November 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Drømmer du om at få et nyt flot badeværelse, har du sikkert fundet ud af, at det kan blive en rimelig dyr fornøjelse for dig. I hvert fald hvis du gerne vil have lavet hele dit badeværelse om. Hvis du både skal have lavet et nyt gulv og have sat nye fliser op. I det tilfælde kan det måske være, at du er begyndt at lede efter alternative muligheder for dig for at give dit badeværelse et nyt udseende. 

En af dem er for eksempel at male fliser. Dermed kan du både få malet dine fliser på væggene og på gulvet og få givet dem et andet udseende. Du kan vælge at male dem i den samme farve eller at male dem i hver sin farve. Dermed kan du skabe noget kontrast og dybde i rummet. 

Selvom du gerne vil have lavet dit badeværelse om for så få penge som muligt, bør du stadig ikke gå på kompromis med kvaliteten. Når du skal have malet dit badeværelse, bør du derfor hyre et firma som emaljering-af-badekar.dk til at stå for det. De har mange års erfaring med det og kan dermed sikre dig, at du får et flot resultat. Se mere her

Få malet dit badekar også 

Har du et badekar på badeværelset, der har set bedre dage, er det en god ide for dig, at du også får malet det. Som du nok har regnet ud ud fra navnet, kan emaljering-af-badekar.dk også stå for det. Du kan vælge mellem en række forskellige farver til dit badekar, derfor bliver det nemt for dig at få det til at passe til resten af badeværelset, når det er blevet malet. 

Når du får malet dit badekar, bliver mindre skrammer og ridser i det også forbedret eller udglattet. Dermed får du altså et langt pænere look.