Lad en faglært maler hjælpe med istandsættelsen

07 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er det efterhånden nogle år siden, dit hus eller din lejlighed blev malet indvendig? Så er de flotte farver og lofthvidtet nok begyndt at falme en anelse. Går du således i tanker om at sætte boligen i stand, bør du overveje, om ikke et stykke professionelt malerarbejde ville være på sin plads.

Frisk maling gør en mægtig forskel for rummets samlede udtryk. Med ensartede, skinnende vægge vil rummet synes både lysere og mere sammenhængende. Hvis du alligevel overvejer at få slebet gulvene, og derfor skal have stillet alle møbler og øvrigt indbo til opbevaring, kan du lige så godt få ordnet vægge, lofter og træværk i samme omgang. Og du vil under alle omstændigheder blive glad for det færdige resultat, hvis arbejdet er udført ordentligt.

Hvorfor få malet vægge og lofter?

Måske tænker du, at væggene da ikke er så slemme igen. Men hvis du i anledning af en forestående gulvafslibning begynder at rykke møbler ud fra væggen, eller fjerner hylder og billeder, som har været monteret derpå, vil du tydeligt kunne se om væggene trænger.

Der hvor møbler og kunst har beskyttet væggene, vil de stadig have deres oprindelige farve. Og der hvor væggene har været udsat for solens lys, partikler fra tobaksrøg eller madlavning samt diverse luft forurening vil de være matte og misfarvede. Og så bør du ikke tøve med at kontakte dit lokale malerfirma så vægge, lofter og træværk kan få en tur så snart gulvene er færdige.

Hvem kan hjælpe mig med at få malet boligen indvendig

Det kan anbefales at du anvender et malerfirma til opgaven med maling af huset eller lejligheden. På den måde har du mulighed for at få flere håndværkere på opgaven ad gangen – og så bliver arbejdet hurtigere udført. Du kan få et skarpt tilbud på professionelt malerarbejde hos https://malerkanonen.dk/