Wellness i hverdagen med maling af badekar

11 juni 2019
Astrid Pedersen
Wellness i hverdagen med maling af badekar

Et langt varmt karbad er en sand lise for både krop og sjæl. Når man giver sig selv lov til at slappe af i et badekar fyldt med varmt vand – eventuelt tilsat duftende olier og urter eller muskel afslappende og blødgørende badesalt – fordamper spændinger og stress som dug for solen.

De fleste mennesker oplever kun denne luksus når de bor på hotel eller tjekker ind på en wellness klinik. Men for de heldige, som har et badekar i eget badeværelse, kan denne oplevelse sagtens blive en hverdags foreteelse. Der er tilmed det ekstra plus ved at have eget badekar, at man ikke behøver at bekymre sig om tidsbegrænsning eller andre mennesker.

Med dit eget badekar bestemmer du helt selv hvor længe du skal bade, hvor varmt vandet skal være, hvilke dufte, der skal tilsættes og hvilken musik, der skal spille over anlægget. Og så skal du ikke op og i tøjet efter dit karbade, men kan gå direkte i seng – og sove som en engel!

Få has på dit grimme badekar med ny emalje

Det er dog så som så med lysten til wellness oplevelser i eget badekar, hvis dette er præget af grimme misfarvninger og andre overfladiske tegn på slitage. De karakteristiske plamager af kalk og okker, som ofte fremkommer foran afløbet og rundt om armaturet på dit slidte badekar, opstår som følge af at emaljen er eroderet. Der er grimt at se på, og føles ru ved berøring. Og du kan ikke fjerne plamagerne ved almindelig rengøring.

Det kan til gengæld en dygtig badekarsmaler. På få timer bliver dit badekar slebet og renset op, og ny emalje i form af en uretan og akryl komposit påføres i et jævnt og ensartet lag – og allerede efter 24 timer er dit badekar atter klar til at agere hjemmespa igen.

Få et uforpligtende tilbud på emaljering af badekar hos ny-emalje.dk