Et sildebensbord er en smuk tilføjelse til din bolig

12 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Drømmer du om at forny din stue eller dit køkken/alrum med et flot spisebord? Er du lidt usikker på, hvordan bordet skal se ud? Eller har du altid gået med drømmen om noget helt specifikt? Måske et smukt og gennemført sildebensbord? 

Sildebensmønstret har været utrolig populær som trægulv. Men det er også begyndt at dukke op andre steder. Det er f.eks. som træmønster på et bord. 

Hvorfor er sildebensmønsteret så populært?

Der er noget elegant og herskabeligt over et flot sildebensmønster. Som gulv. Som bord. Det giver bare et flot look, og det er en af grundene til, at det er så populært. Mange søger at skabe en elegant stil i deres hjem. Derfor har de traditionelle materialer og stilarter faktisk vundet frem igen. 

Indret med et træbord i sildeben

Et træbord med sildeben matcher ikke kun den herskabelige og elegante indretningsstil. Det passer også godt til den nordiske og rustikke stil. For mens du har andre rustikke materialer i rummet, vil dit sildebensbord skille sig ud og skabe et æstetisk element midt i det hele. 

Få dig et speciallavet sildebensbord

Har du nogle helt bestemt ønsker til, hvordan dit sildebensbord skal se ud?

Specifikke mål – så det kommer til at passe perfekt ind i dit rum.

Træsort – som matcher din stil og resten af din indretning.

Mønsteret – skal det være med smalle eller brede stave. Hvilken retning skal de have? 

Der er mange måder at personliggøre dit sildebensbord på. Men hvordan skaffer du lige sådan et smukt og skræddersyet bord? 

De traditionelle møbelbutikker har ofte kun et enkelt eller måske to forskellige borde at vælge mellem. Måske passer størrelsen ikke til dit rum? Og det er ikke sikkert, at du kan få lige det mønster, du søger?

Heldigvis for dig, så findes der mange virksomheder, der laver et væld af sildebensbord i træ. Som er håndlavede og kan tilpasses dine ønsker.