Billeder er endnu flottere i en fotobog

13 november 2018
Troels Nielsen
Billeder er endnu flottere i en fotobog

Fotografier  – når du vil gemme de store øjeblikke

Der er i den grad særlige oplevelser i livet, som det er værd at mindes. Vi taler selvfølgelig om de største øjeblikke, som da børnene var helt små, barnedåb, konfirmation, fødselsdage og bryllup. Og så er der alle de oplevelser derimellem, som du gerne vil kunne huske i detaljer.

Tænk på alle de gode ferieminder du har og oplevelser med venner og familie. Eller kæledyr som du har haft, og gerne vil kunne genkalde.

Når du virkelig vil kunne nyde et øjeblik, som ligger år tilbage, så er det altså bedst at have et foto, som du kan tage frem. Det er mest håndgribeligt at sidde med et foto, og så er det ofte også væsentligt større end billedet på din telefon. 

På en måde kan du sammenligne det med dengang, der var vinylplader. Vinylpladerne havde covers, som havde deres helt eget udtryk, og fortalte noget om den musik og det orkester, som du skulle lytte til. Hvis du samler dine fotos i fotobøger, så får du lidt den samme følelse.

Fotobogen bliver en konkret samling af minder, og det betyder noget helt særligt at tage den frem og bladre i den.

Køb din egen fotobog

Du kan sagtens få billige fotobøger, som også er i god kvalitet. En fotobog behøver ikke koste en formue, for det vigtigste er, at der er plads til alle dine fotografier. Og husk på, at fotografier faktisk kan laves hurtigt og flot på både PC og Mac.

Du behøver på ingen måde være it-ekspert for at lave gode fotos, som du kan printe ud i prima kvalitet. Hvis du syntes det er lidt svært, så kan du helt sikkert få din computerforhandler til at hjælpe dig til en fornuftig pris.

Og husk på, at en fotobog kan ikke hackes i skyen eller få virus.

Pas godt på dine billeder i en fotobog.